KARTICA UGODNOSTI

UGODNOST ZA ČLANE OBALNE SINDIKALNE ORGANIZACIJE - KS 90 - POPUST NA KARTE ZA KONCERT

Spoštovani člani sindikata,

v soboto, 25.3.2017 bo v dvorani Golovec v Celju potekal Dalmatinski večer in koncert zvezdnice hrvaške zabavne glasbe JASNE ZLOKIČ in ene najpopularnejših dalmatinskih klap, KLAPE RIŠPET.

Obeta se nam odličen koncert priznanih glasbenikov, ki nas bodo popeljali na sončno obalo in nam pričarali pravo poletje.

Posebej za člane vam ponujamo cenejšo vstopnico!

CENA ZA SINDIKAT = 13,00€

Redna cena = 15,00€

Vsak član lahko kupi neomejeno število vstopnic!

Za naročila in informacije smo vam na voljo preko e-mail naslova: svegos.prireditve@gmail.com ali tel. št.: 031 501 069 (Nika)

Naročila sprejemamo do 18.3.

Privoščite sebi in svojim bližnjim edinstven večer kot uvod v toplejše dni.

VSTOPNICA JE LEPO DARILO OB MATERINSKEM DNEVU!

Vabljeni!

Organizator: Svegos d.o.o., Opekarniška 15, 3000 Celje

Ob dnevu žena, člane našega sindikata, vabimo na koncert MOJE PESMI, MOJE SANJE, ki bo v torek, 7. marca 2017, ob 19. uri,  v Kopru, v Dvorani sv. Frančiška Asiškega.

Več o koncertu si lahko preberete v nadaljevanju:

Ob dnevu žena vas vabimo na

koncert MOJE PESMI, MOJE SANJE

TOREK, 7. marca 2017, ob 19. uri

DVORANA SV. FRANČIŠKA ASIŠKEGA - KOPER

Martinčev trg, Koper

citrarka  TANJA ZAJC ZUPAN

pevec   ROK FERENGJA

kitarist in pevec  STEN VRBEK

pevka  TEJA SAKSIDA

vokalna skupina  STIŠKI KVARTET

in voditeljica   ANA ZUPAN

Cena vstopnic za člane sindikata je 15 €.

Nastopajoči izvedejo čudovit večer evergreenov, filmske glasbe in duetov. Program je obarvan z ljubezensko tematiko ter z glasbo iz nostalgičnih filmov: Edelweiss iz filma Moje pesmi, moje sanje, Ne čakaj pomladi, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk (v izvirniku poje Severina), Tretji človek …

Zaigrajo in zapojejo pa še: Prisluhni mi, Pepelka, Med iskrenimi ljudmi, Vse je lepše, ker te ljubim, Vem nekje živeti mora, Se še spomniš kje je najina pomlad, Jagode in čokolada, Ostani še minuto, Malo miru (Nicole), Love Me Tender (Elvis Presley) …

Nekaj posebnega je nastop Tanje in Roka, ki je poznan kot front man skupine Rok 'n' band. Skupaj zvenita čarobno. Izvrstno v duetu zvenita tudi Teja in Rok, pa Stiški kvartet in Tanja. Višek koncerta je preplet vseh nastopajočih.

Koncerti Moje pesmi, moje sanje so med publiko odlično sprejeti. Občinstvo je navdušeno nad kakovostjo izvajalcev in izvrstno izbrano glasbo, ki se dotakne duše in razveseljuje srce in je lahko tudi lepo darilo za drage osebe. Vljudno vabljeni!

Za rezervacijo vstopnic pokličite najkasneje do vključno 6.3.2017 na telefon 05/612-40-00.

UGODNOST ZA ČLANE OBALNE SINDIKALNE ORGANIZACIJE - KS 90 - POPUST NA JEZIKOVNE TEČAJE

V sodelovanju z Ljudsko univerzo Koper našim članom nudimo 5% popust na jezikovne tečaje.

Več o ponudbi si lahko preberete na spletni strani Ljudske univerze Koper: http://www.lu-koper.si/?page_id=30

UGODNOST ZA ČLANE OBALNE SINDIKALNE ORGANIZACIJE - KS 90 - POPUST V RESTAVRACIJI

- Restavracija Paco 1Obala 186320 Portorož  -  10% popust

Italijanska restavracija Paco 1 - predstavitev

Italijanska restavracija Paco 1 Portorož, v centru mesta Portorož, vabi vse ljubitelje italijanske kuhinje na naše hišne specialitete, ki sta mesna in zelenjavna lazanja iz krušne peči!

V notranjosti restavracije imamo kapacitete za 60 gostov, na terasi pa za 100 – 120 gostov, kar omogoča prihod tudi večjim zaključenim skupinam.

Nudimo vam vse vrste ribjih, pa tudi mesnih jedi!

Primer menija Italijanske restavracije Paco 1 Portorož:
- kraški pršut
- rižota z jurčki
- ombolo na žaru
- zelenjava na žaru
- solata
- tiramisu

Italijanska restavracija Paco 1 Portorož vas vljudno vabi!

- Restavracija Paco 2Obala 14b6320 Portorož  -  10% popust

Pizzerija in restavracija Paco 2 - predstavitev

Pizzerija in restavracija Paco 2 Portorož se nahaja v centru mesta Portorož s teraso in pogledom na centralni del plaže. Tu se lahko sproščate ob prijetni sapici z morja.

Za vse gurmane pa obenem nudimo široko izbiro ribjih in mesnih jedi na različne načine ter želje: ribje specialitete, mesne jedi z žara, testenine in pice iz krušne peči.

Zaključenim skupinam nudimo možnost najema terase do 300 gostov ter 100 gostov v notranjosti restavracije.

Primer menija pizzerije in restavracije Paco 2 Portorož:
- kraški pršut
- mešano meso na žaru
- pomfri
- solata
- palačinke z marmelado

Pizzerija in restavracija Paco 2 Portorož vas vljudno vabi!

- Picerija FigarolaObala 18a6320 Portorož  -  10% popust

Restavracija Figarola - predstavitev

Restavracija Figarola
 se nahaja v osrčju Potoroža, kjer boste lahko začutili utrip živahnega mesta. V vročih dneh se boste laho hladili na pokriti terasi in uživali ob odličnih morskih dobrota.  Nudimo razne ribje in mesne jedi, rižote, testenine, solate...

Delovni čas:
pon - pet: 11:00-22:00
sob - ned: 10:00-22:00

Restavracija Figarola Portorož, restavracija Portorož.

UGODNOST ZA ČLANE OBALNE SINDIKALNE ORGANIZACIJE - KS 90 - POPUST NA BLAGO IN STORITVE

- Optika AdriaObala 26, 6320 Portorož  -  25% popust

Smo specializirana trgovina in očesna optika v neposredni bližini Portoroške plaže. Pri nas lahko opravite okulistični pregled in meritve vaše dioptrije. Nudimo Vam široko izbiro sončnih in korekcijskih okvirjev priznanih blagovnih znamk. Več o nas si lahko preberete na povezavi: http://www.adriaplast.si/#lac

Optika Charme, Obala 43, 6320 Portorož  -  20% popust

UGODNOST ZA ČLANE OBALNE SINDIKALNE ORGANIZACIJE - KS 90 - POPUST NA KOZMETIČNE STORITVE

- Kozmetika Jana Novak, Lepa cesta 1, 6320 Portorož  -  10% popust

Vse o naši ponudbi si lahko preberete na naši spletni strani: http://www.kozmetikajana.si/

UGODNOST ZA ČLANE OBALNE SINDIKALNE ORGANIZACIJE - KS 90 - POPUST NA MASAŽE

Vemo, da vsakodnevni življenjski ritem daje premalo gibanja, ponavljajoče se gibe pri delu, ki povzročajo otrdelost mišic, negibljivost in obrabo sklepov, vse to pa prinaša stres, napetosti, glavobole in splošno nelagodje.

V ta namen članom Obalne sindikalne organizacije - KS 90 ponujamo -11% popust za masažo telesa. Lahko izberete katerokoli masažo (protibolečinska, terapevtska, športna), pri čemer se vsaka masaža prilagodi

posamezniku glede na njegove težave in želje.

Več o maserki in o masažah si lahko preberete na http://petranartnik.com, prilagamo pa okvirni povzetek cenika masaž z upoštevanimi popusti za naše člane:

Zadeva                 Trajanje               Redna cena            Popust za člane OSO - KS 90                Cena za člane OSO - KS 90

Masaža                 60 min                  36,00 €                   11%                                                       32,00 €

Masaža                 75 min                  40,00 €                   11%                                                       36,00 €

Za dogovor terminov ter uskladitev vseh podrobnosti lahko pokličete neposredno Petro Nartnik (dipl.upr.org., terapevtka naravnega zdravljena, kvalificirana maserka z bogatimi izkušnjami dela z vrhunskimi športniki, vaditeljica telovadbe za zdravo hrbtenico),

na telefon 041 873 612.