Zakaj postati član Obalne sindikalne organizacije - KS 90?

Člani sindikata pomembno vplivajo na delovnopravno zakonodajo in na sklepanje kolektivnih pogodb. Na ta način vplivajo na pogoje dela in plačilo za delo. Imajo pravico do brezplačnega svetovanja in zastopanja v delovno - pravnih sporih pred sodišči.

Kdo lahko postane član?

Član lahko postane vsak delavec, ki je sklenil delovno razmerje za določen ali nedoločen čas, s polnim ali skrajšanim delovnim časom, nezaposlena oseba, upokojenec in tudi član, ki je vključen v drug sindikat. Članstvo v sindikatu je prostovoljno.

Kako se včlanim?

Za včlanitev pokličite na tel 05 612 40 00 ali nam pišite na e-mail:  V izpolnitev vam bomo poslali pristopno izjavo članice oziroma sindikata dejavnosti. Izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo nato pošljete na naslov:

Obalna sindikalna organizacija - KS 90

Trg Brolo 2 

6000 Koper


Če je pri delodajalcu že organiziran sindikat Obalna sindikalna organizacija - KS 90, lahko pristopno izjavo posredujete sindikalnemu zaupniku.

Zainteresirane osebe, ki niso člani Obalne sindikalne organizacije - KS 90, lahko pridobijo pravico do pravnega svetovanja in zastopanja le pod pogojem, da se včlanijo.


Ċ
Sindikat OSO KS90,
31. maj 2018 03:27